DEBA Camperservice
Contact@deba-camperservice.nl
076 50 349 60

Service

DEBA 24 uurs service

Mocht u onverhoopt pech hebben dan kunt u gebruik maken van onze eigen 24-uurs service. Bij pechgevallen in onze eigen regio staan wij u zelf te hulp met onze service-wagens. In andere gevallen schakelen wij de dichtstbijzijnde dealer in.
Maar DEBA blijft hierin altijd het aanspreekpunt, dag én nacht, 7 dagen per week, 24 uur per dag. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer van de betreffende DEBA vestiging, dus géén callcenter, maar gewoon de vertrouwde mensen bij DEBA !

Bekijk DEBA vestigingen

contact@deba-camperservice.nl

076 5034960

Fiat Pro Pas

Als  u onverhoopt met pech langs de weg staat, wilt u maar een ding: zo snel mogelijk geholpen worden. Met de Fiat Pro Pas bent u verzekerd van snelle en vakkundige hulp bij pech onderweg; dag en nacht, zeven dagen per week in heel Europa.

Mocht uw camper nog niet toe zijn aan een APK, maar u wilt wel een Fiat Pro Pas afsluiten, dan kan dat natuurlijk. U kunt dan later op vertoon van uw pas aanspraak maken op de APK keuring.

Hier kunt de algemene voorwaarden lezen over de Fiat Pro Pas.

Onze prijzen

Alle prijzen in deze prijslijst zijn inclusief BTW en gebaseerd op voertuigtype Fiat Ducato, andere merken en types prijs op aanvraag.

Meer weten?
Neem gewoon even contact op via telefoonnummer 076 50 349 60 of stuur een email naar contact@deba-camperservice.nl
Uiteraard bent u ook van harte welkom bij onze vestigingen in Etten-Leur, Bergen op zoom en Kapelle